Вторият протест в подкрепа на малтретираното и обезобразено 18-годишно момиче в Стара

...
Вторият протест в подкрепа на малтретираното и обезобразено 18-годишно момиче в Стара
Коментари Харесай

Във вторник ще има втори протест в Стара Загора в подкрепа на обезобразеното момиче

Вторият митинг в поддръжка на измъчваното и обезобразено 18-годишно момиче в Стара Загора ще е във вторник (8 август) от 18 часа пред Съдебната палата в града. Това разгласи близката на фамилията на момичето Моника Маринова, която първа разгласи случая и която на собствен ред получи закани за ликвидиране, предава Дневник.

Протестът ще е във вторник, тъй като мярката на обвинения за обезобразяването на момичето Георги Георгиев ще се гледа в сряда (9 август), написа Маринова във " Facebook ".

В София е плануван митинг за понеделник (7 август) от 18 часа пред Съдебната палата под наслов " Нито една повече ".

" Молим ви, бъдете още веднъж до нас. Нека да спазим обещанието си, че на втория митинг ще бъдем доста повече, в сравнение с първия. Не бива институциите да си мислят, че с техните " дейности " през тези 4 дни са ни замазали очите ", акцентира тя.

Маринова дружно с майката на обезобразеното момиче бяха уредници и на първия митинг в Стара Загора, който се организира в понеделник (31 юли).

Георгиев беше арестуван наново на 30 юли след голямото публично неодобрение от обстоятелството, че е бил освободен от ареста при започване на юли с довода, че пострадванията на момичето са избрани като " лека телесна щета ".

Моника Маринова твърди, че митингите не са обвързани с нито една партия и предизвестява, че уредниците няма да разрешат това да се случи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР